пʼятниця, 21 квітня 2017 р.

Майстер-клас "Хмарні технології в освіті"

Відновлення професійного обличчя педагогів — оце і є інновація.
Є. Шулешко
Учитель - це той, хто думає про зміни й інновації як про своє життя.
М. Фуллан
Метою державної Національної програми «Освіта» («Україна ХХІ ст.») є виведення освіти в Україні на рівень розвинутих країн світу, що можливо лише за умов відходу від авторитарної педагогіки і впровадження сучасних педагогічних технологій. Саме цим зумовлена зараз увага педагогів, методистів до інновацій. Сучасний перехід України до інформаційного суспільства, коли до Інтернету може підключись практично будь-яка людина, обумовлює можливість переходу до так званих «Хмарних послуг». Останнім часом впровадження хмарних технологій стрімко зростає, завдяки цьому освіта стає ще доступнішою, адже, вчитися можна скрізь: у приміщенні та на відкритій місцевості.
21 квітня 2017 року керівник шкільного проекту «Єдиний інформаційний простір» В. О. Ісаєв провів майстер-клас для педагогів на тему «Хмарні технології в освіті», показавши на власному досвіді важливість даного питання для кожного педагога.
Захід був спрямований на теоретичне пояснення щодо поняття «хмарні технології» та яку користь несуть вони у собі в сучасній школі.
Учителі мали змогу зареєструватись у Google акаунті, працювали в групах та виконували творчі завдання. Цим було показано, як саме ми можемо використовувати можливості хмарних технологій на своїх уроках, зацікавивши учнів, надавши широкий спектр їхньому творчому, індивідуальному розвитку з вивчення будь-якої дисципліни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Котячі історії

  12 травня 2024 року гімназисти 5-А та 6-А класів відвідали виставу "Котячі історії" в Миколаївському академічному художньому дра...