четвер, 4 лютого 2021 р.

Творчі зустрічі з авторами навчально-методичних видань

Із 29 січня до 04 лютого 2021 року відбулися онлайн-творчі зустрічі із авторами навчально-методичних видань для початкової школи: Скворцовою С. О., Корнієнко М. М., Большаковою І. О., Мед І. Л., Павліченко О. М.
Автори навчально-методичних видань презентували електронні підручники для початкових класів, провели майстер-класи: «Особливості викладання інтегрованого курсу «Українська мова та читання» в 4 класі НУШ», «Методична система формування поняття про сила в межах «Мільйона», «Математика у мандрах – легко і цікаво! Задачі на рух у 4 класі», «Розвиток предметних компетентностей на уроках інтегрованого курсу «Мистецтво», «How to make lessons bright and effective», виступили з доповіддю «Інформатика в 4 класі НУШ: методика викладання», «Особливості викладання в 4 класах НУШ».
Педагогічні працівники ЗЗСО Миколаївської області, методисти науково-методичних установ з початкової освіти Миколаївської області ознайомилися із підручниками, із методичними родзинками та інноваційним наповненням для використання в Новій українській початковій школі. Педагоги задавали актуальні питання з методики викладання у початковій школі, на які автори люб'язно відповідали. Творчі зустрічі були плідними, судячи з позитивних відгуків педагогів Миколаївської області. Тому протягом року продовжуватимуться зустрічі з авторами навчально-методичних видань. Усього в заходах взяли участь – 360 осіб.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Котячі історії

  12 травня 2024 року гімназисти 5-А та 6-А класів відвідали виставу "Котячі історії" в Миколаївському академічному художньому дра...