неділя, 20 вересня 2020 р.

19 вересня 2020 року на базі Первомайської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Миколаївської обласної ради Віталієм Ісаєвим, методистом, старшим викладачем кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти МОІППО, проведено діяльнісно та компетентнісно орієнтований вибірковий модуль "Мнемотехніка та інфографіка - сучасний інструмент запам'ятовування".

Використовуючи елементи тренінгу та роботу в групах, педагогічні працівники ознайомилися із сутністю ключових понять теми, особливостями побудови мнемотехнічних засобів для практичного засвоєння вивченого матеріалу, структурою ментальних карт для швидкого аналізу та синтезу опрацьованого матеріалу на уроках. Працювали з усемережжям та онлайн-платформами для створення ментальних карт.

26 учасників заходу отримали сертифікати.

Висловлюємо подяку адміністрації Первомайської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та педагогічному колективу за плідну й згуртовану роботу!









Немає коментарів:

Дописати коментар

Котячі історії

  12 травня 2024 року гімназисти 5-А та 6-А класів відвідали виставу "Котячі історії" в Миколаївському академічному художньому дра...