середа, 17 червня 2020 р.

ПІДБИТО ПІДСУМКИ РОБОТИ КАФЕДРИ ТЕОРІЇ Й МЕТОДИКИ ДОШКІЛЬНОЇ ТА ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ ЗА І ПІВРІЧЧЯ 2020 РОКУ


     17 червня 2020 року відбулось засідання кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Співробітниками кафедри обговорено низку організаційних питань щодо завершення 2019-2020 навчального року та підготовку до 2020-2021 навчального року. Науково-педагогічні та педагогічні працівники прозвітували про виконання індивідуальних планів роботи за І півріччя 2020 року. Схвалили звіт про роботу кафедри за І півріччя 2020 року. Спільно проаналізували стратегічні напрями розвитку дошкільної та початкової освіти, акцентувавши увагу на досягненнях та результатах 2019-2020 навчального року, визначили пріоритетні аспекти роботи на новий навчальний рік. 
     Членам кафедри запропоновано на розгляд інструктивно-методичні матеріали щодо використання онлайн-ресурсів у закладах дошкільної освіти та вивчення предметів у початковій школі, приклади успішних практик застосування технологій дистанційного навчання вихователями й вчителями під час карантину. Схвалено програми сертифікованих заходів семінарів-практикумів «Техніки та інструменти формувального оцінювання», «Розвиток критичного мислення як наскрізного вміння учня Нової української школи», підготовлені методистами кафедри. 
     Визначено важливі аспекти роботи кафедри теорії й методики дошкільної та початкової освіти на ІІ півріччя 2020 року.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Котячі історії

  12 травня 2024 року гімназисти 5-А та 6-А класів відвідали виставу "Котячі історії" в Миколаївському академічному художньому дра...