середа, 19 лютого 2020 р.

Другий конкурсний день обласного етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» з номінації «Початкова освіта»



Другого конкурсного дня вчителі номінації «Початкова освіта» першої групи провели уроки на базі Миколаївської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І–ІІІ ступенів № 7 Миколаївської обласної ради.

Конкурсанти продемонстрували вміння знайти спільну мову з учнями, зацікавити, налаштувати на здобуття нових знань за допомогою інтерактивних, практико орієнтованих методів і прийомів, доцільно використовували в своїй роботі Lego Duplo, QR-коди, чек-листи, понятійну таблицю, рухливі вправи – налаштування до роботи. Діти із задоволенням працювали з «новими вчителями». Учні 3-А класу, вивчаючи тему «Твоя країна – Україна», отримали на згадку про урок від учителя-конкурсанта вишиваного рушника. Здобувачі освіти 4-А класу на уроці природознавства за темою «Корисні копалини» спільно з учителем – учасником конкурсу вивчали та аналізували корисні копалини. На уроці літературного читання учні 3-В класу ознайомилися з творчістю Тараса Шевченка, його біографією, читали тексти за допомогою позначок, системи «Поміч», учителька подарувала класу книжечку «Кобзарик для маленьких патріотів України» та приємні солодощі.

Друга група конкурсантів познайомилась із класами, де завтра проводитимуть уроки.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Котячі історії

  12 травня 2024 року гімназисти 5-А та 6-А класів відвідали виставу "Котячі історії" в Миколаївському академічному художньому дра...