субота, 6 травня 2017 р.

День пам'яті та примирення


   
Війна... Скільки вона наробила горя, скільки життів забрала в небуття, скільки страждань змусила винести? Але наші люди, наші ветерани, колишні воїни - все подолали, все стерпіли. Що їм довелося перенести? І холод, і голод, і злидні, і страх. Вони мужньо пройшли цей етап в історії, ніколи не опускаючи очей, ніколи не падали духом. Але ця війна залишає великий слід в історії нашої країни, в пам’яті кожної людини.

В кожній сім’ї пам’ять про цю війну буде жити завжди, адже в кожній з них, чи то прадід, чи то прабабуся, брали у ній участь. Скільки разів доводилося слухати розповіді про страшні події. Особливе місце в пам’яті займає розповідь про Сталінградську битву, Курську дугу, бої під Кривим Рогом. На війні багатьох було поранено і на все життя в них лишилося тавро від Великої Вітчизняної війни.

Ми не повинні забувати Велику Вітчизняну війну, щоб не допустити іншої. І пам’ятати тих, кого вже немає. «Давайте згадувати про ветеранів не тільки дев’ятого травня»! Низький уклін їм усім за мужність і велике спасибі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Котячі історії

  12 травня 2024 року гімназисти 5-А та 6-А класів відвідали виставу "Котячі історії" в Миколаївському академічному художньому дра...